Elanra Air Pendant een Ioniser rond je hals

Good health is all your body needs

Een goede gezondheid is alles wat je lichaam nodig heeft.
Volledig draagbaar, wordt dit compacte 'handsfree' medische apparaat comfortabel rond de nek gedragen, waardoor je onbeperkte vrijheid en therapeutisch voordeel hebt op het werk, op school of thuis, tijdens het reizen, winkelen of autorijden.

Na 4 jaar in ontwikkeling is de revolutionaire Elanra Air Pendant uitgebracht als 's werelds meest geavanceerde persoonlijke ionisator.
Elanra Air Pendant Ioniser bestellen


Elanra Air Pendant

Elanra Air Pendant gezonde lucht op reis

Speciaal ontworpen voor gebruik in vliegtuigen en tijdens vliegreizen, voor gebruik in algemene ziekenhuisafdelingen, rusthuizen en voor studie en concentratie. De Elanra Air Pendant heeft 9 gemakkelijk te programmeren individuele instellingen, waaronder 3 outputniveaus en 3 verschillende frequenties - van het verbeteren van de gezondheid en het welzijn en het helpen herstellen van ziekte (4Hz), tot verbeterde slaap en concentratie (10Hz), tot verhoogde energie en vitaliteit (25Hz) .

Air Travel : het is zo eenvoudig! Stel de Elanra Air Pendant in op 4Hz tijdens het lezen of bekijken van een film in het vliegtuig.
Stel de Elanra Air Pendant in op 10Hz terwijl u geniet van een goede nachtrust en breng 1 uur voordat u landt uw levensvatbaarheid omhoog door de zuurstoffrequentie in te stellen op 25 Hz.

Niet langer beschikbaar - Uitverkocht

Elanra Air Pendant veilig online bestellen

Order Elanra  Ionizer Online


Bionic Elanra Luchtionisers MKII en Portable Import Benelux : Brainfit bvba, Notelaarweg 9, 3140 Keerbergen, GSM 0476/520612